06
ARA
2022

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü ve ÜNİ-DOKAP Genel Sekreter Yardımcısından Hitit Üniversitesine Ziyaret (15.02.2022)

Hitit Üniversitesinin 2022 yılı Dönem Başkanlığını devralması ile birlikte DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü ve ÜNİ-DOKAP Genel Sekreter Yardımcısı Tolgahan Köken Hitit Üniversitesini ziyaret etti.
Tolgahan Köken ziyarette, Hitit Üniversitesi Rektörü ve ÜNİ-DOKAP Üst Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile Rektör Yardımcısı ve ÜNİ-DOKAP Stratejik Planlama Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ile görüştü.
Gerçekleştirilen görüşmede, DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği tarafından yürütülen işbirliği programı çerçevesinde eğitim-öğretim, araştırma, geliştirme, topluma hizmet ve bölgesel kalkınma gibi konularda yapılacak ortak çalışmalar ele alındı.
Hitit Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisini de ziyaret eden Tolgahan Köken, Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Seyfi Polat ve ofis personeli ile bir araya geldi.
Ziyarette, “Makine ve İmalat Teknolojileri” alanında ihtisaslaşan tek yükseköğretim kurumu olan Hitit Üniversitesinin çalışmalarına dair genel bilgi paylaşımında bulunuldu.
Ayrıca bölge üniversiteleri ve organize sanayi bölgeleri ile işbirlikleri kurularak makine ve imalat alanındaki firmaların mevcut potansiyellerine ilişkin envanter çıkarılması ve potansiyelin artırılmasına yönelik projeler hazırlanarak ÜNİ-DOKAP’a önerilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlerde Tolgahan Köken’e ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Koç ile ÜNİ-DOKAP Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Zorlu eşlik etti.

Cevap bırakın

*